Міжнародний день біорізноманіття

22 травня в закладі відбувся захід приурочений до Міжнародного дня біорізноманіття на тему «Наше біорізноманіття, наша їжа, наше здоров’я». З інформацією про загальний стан біорізноманіття в світі і Україні виступив вчитель Іванов Ю.П. Зокрема він відзначив, що температура повітря за останні 100 років піднялася на 3,50 С, господарська діяльність людини призвела до того, що за останні сторіччя флора і фауна Землі втратила багато видів рослин і тварин. Більше ніж 90% сортів рослин зникли з полів фермерів і втрачено породи багатьох домашніх тварин, а цей факт безпосередньо вплинув на харчування людей, про що розповіла медична сестра закладу Моісєєва Г.О. Втрата різноманіття раціону стало причиною розвитку таких хвороб, як цукровий діабет, ожиріння і недоїдання. Також обговорили питання складання оптимального добового раціону так, щоб співвідношення білків, жирів та вуглеводів було 1:1:4.

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/1.jpg

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/2.jpg

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/3.jpg

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/4.jpg

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/5.jpg

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/6.jpg

/Files/images/2018_2019/den_borznomanttya/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 276